Ga naar inhoud
Komische, spannende familieserie waarin een kindster aan de vooravond van zijn kerstshow ontvoerd wordt door de ouders van een ziek kind. Zij hopen met het losgeld haar behandeling te kunnen betalen.
De elfjarige Rudy is een ster. Hij scoort hits en staat aan de vooravond van een uitverkochte kerstshow. Hoe anders is het leven van Sara. Ook zij is elf jaar oud, maar zij zit deze kerst thuis met een afweerstoornis die ervoor zorgt dat het onschuldigste griepje levensbedreigend kan zijn. Het enige dat helpt is een dure experimentele behandeling die niet door de verzekering vergoed wordt. De oplossing in deze komische, spannende televisieserie voor de hele familie dient zich aan als de werelden van beide kinderen elkaar op wonderbaarlijke wijze kruisen.

Titel: Rudy's Grote Kerstshow
Jaar: 2020
Duur : 10 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills