Ga naar inhoud
Still

ROTV - Even bestaat niet meer

Regie: Pieter Kramer
Kort regiodrama met acteurs van het RO Theater en echte Rotterdammers. Bokser Cor van de Kleiberg knokt zich na een dwarslaesie de ring in van het rolstoelboksen.
Even iets doen, even iets pakken, even de schoenen aantrekken, bestaat niet meer. Bokser Cor van de Kleiberg heeft een dwarslaesie door een aanrijding. Hij is aanvankelijk wanhopig in het revalidatiecentrum maar knokt om zijn handicap te accepteren, gesteund door de sportschoolhouder en een jonge kickbokser. Hij gaat over op rolstoelboksen. Kort regiodrama in documentaire stijl van RTV Rijnmond, met acteurs van het RO Theater én echte Rotterdammers.
Titel: ROTV - Even bestaat niet meer
Jaar: 2008
Duur : 30 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2008
Hoofdprogramma ROTV

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still