Ga naar inhoud
Zwarte komedie over een caféhouder die aan publiciteit wil doen door het wereldrecord 'grafliggen' te verbeteren. De eerste 124 dagen blijft de belangstelling echter uit. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Zwarte komedie over een caféhouder die wat aan publiciteit wil doen door het wereldrecord 'grafliggen' te verbeteren. De belangstelling blijft uit tot, na 124 dagen, een door motorpech opgehouden televisieploeg een nacht doorbrengt in het café. Een aantal dramatische verwikkelingen zal het leven van verschillende mensen behoorlijk ontregelen. Rigor Mortis - Latijns voor lijkstijfheid - is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Titel: Rigor Mortis
Jaar: 1981
Duur : 1 uur, 3 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Retrospectief
Editie: NFF 1985

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.