Ga naar inhoud
Stills

Reuring

Regie: Noa Kosanović
Amsterdam, 1994. De verveelde twintiger Danny komt via de kleine criminaliteit terecht in de onderwereld van de hoofdstad. Als hij een onmogelijke klus krijgt, speelt zijn geweten hem parten.
Nadat een overval op een postkantoor mislukt, komt de naïeve twintiger Danny terecht in de wereld van de Mokumse penoze van de jaren negentig. Een aanvankelijk sympathieke Joegoslavische maffiabaas schuift hem een onmogelijke taak in zijn schoenen: Danny moet een advocaat liquideren. Tegelijkertijd proberen twee Amsterdamse rechercheurs Danny en de andere handlangers van deze maffiabaas op te sporen. Voor alle betrokkenen begint de klok te tikken.
Titel: Reuring
Jaar: 2021
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills