Ga naar inhoud
Documentaire over de veranderingen die mensen ondergaan nadat ze een bijna-doodervaring hebben gehad. Drie zeer verschillende mensen vertellen over de impact van die wonderlijke ervaring.

Documentaire over veranderingen die mensen ondergaan na een bijna-doodervaring. Hoe herdefinieer je je eigen leven nadat je op de rand van de dood hebt gebalanceerd? Drie zeer verschillende mensen met elk heel andere verhalen, vertellen openhartig over hun bijna-doodervaring. Ze hebben gemeen dat ze iets exceptioneels meemaakten, dat ze nauwelijks geloofd werden en dat de impact van die wonderlijke reis op hun leven enorm is.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Zeppers Film & TV
Omroep
IKON TV
Distributie
Zeppers Film & TV

Titel: Retourtje hiernamaals
Jaar: 2011
Duur : 59 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Jaaroverzicht, NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still