Docu­men­taire over de veran­deringen die mensen onder­gaan nadat ze een bijna-dood­er­varing hebben gehad. Drie zeer verschil­lende mensen vertellen over de impact van die wonder­lijke ervaring.

Docu­men­taire over veran­deringen die mensen onder­gaan na een bijna-dood­er­varing. Hoe herdefinieer je je eigen leven nadat je op de rand van de dood hebt gebal­anceerd? Drie zeer verschil­lende mensen met elk heel andere verhalen, vertellen open­hartig over hun bijna-dood­er­varing. Ze hebben gemeen dat ze iets excep­tion­eels meemaakten, dat ze nauwelijks geloofd werden en dat de impact van die wonder­lijke reis op hun leven enorm is.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Retourtje hiernamaals
Jaar: 2011
Duur : 59 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte