Ga naar inhoud
Roze vlak met wit logo Nederlands Film Festival

Regenmakers

Regie: Ruut van der Beele
Psychologische roadmovie waarin mannequin Martha de corrupte modewereld ontvlucht en de onpeilbare Krista ontmoet, waarmee ze tijdens een lange autorit in een dubieus en opruiend gesprek raakt verwikkeld.
Mannequin Martha is zwaar teleurgesteld door de machtspelletjes die worden gespeeld in de modewereld. Als ze na een fikse ruzie wegloopt van een fotoshoot, doolt ze rond en wordt ze opgepikt door de onpeilbare Krista. Gedurende een lange bestemmingsloze autorit raken de twee in een gesprek verwikkeld, die de woede van Martha steeds verder doet oplaaien. Is deze geheimzinnige Krista eigenlijk wel een oprecht luisterd oor - of stapt Martha opnieuw in een psychologische val?
Titel: Regenmakers
Jaar: 2009
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009
NOFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.