Ga naar inhoud
Stills

RE/CONSTRUCT

Regie: Eline Schellekens
Kun je de dag van je geboorte reconstrueren? Hoe doe je dat met de afwezigheid van je eigen aanwezigheid? Een reconstructie van een geboortedag met zelfinzicht als doel.

Hoe kun je de oorsprong van je bestaan herleiden? Welke factoren waren op je geboortedag belangrijk en hoe beïnvloeden die het verdere verloop van je leven? Misschien helpt dit om grip te krijgen op de zin van het leven en verheldert het je eigen levensverhaal. In deze korte film reconstrueert Eline Schellekens haar geboortedag om (zelf)inzicht te krijgen. Haar opa liet haar de kranten van haar geboortedag na. Ze verbindt het nieuws van toen aan haar eigen leven in een aantal fragmentarische scènes.

NFF_AFFICHE_FINAL.png
Titel: RE/CONSTRUCT
Jaar: 2022
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022
NFF Studentencompetitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills