Kort oorlogsdrama waarin een idealistische radioamateur vast komt te zitten in een belegerde stad. Daar begint hij verslag te doen van de helse waanzin ter plaatse.
Een idealistische man komt in een oorlogssituatie klem te zitten in een belegerde stad. In dit stemmig zwart-wit gefilmde oorlogsdrama vindt hij zijn toevlucht in een geïmproviseerd radiostation. Daar begint de man noodgedwongen verslag te doen van de oorlog en helpt hij zijn medeburgers contact te leggen met hun dierbaren buiten de stad. Tijdens zijn moedige strijd in deze door geweld en verdriet verscheurde plek ligt gevaar van alle kanten op de loer.

Credits

Producent
Coproducent
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid

Titel: Radio Freedom
Jaar: 2021
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills