Ga naar inhoud
Afgewezen in de liefde ontvlucht de wereldvreemde San de realiteit. Daar krijgt hij hulp van de flamboyante Quichote. Maar dan is San getuige van een uit de hand gelopen drugsdeal met onherroepelijke gevolgen. Met Gast van het Jaar Jeroen Willems.

San leeft op de grens tussen droom en werkelijkheid. Hij heeft geen vrienden en zijn vader wordt opgeslorpt door zijn werk. San raakt halsoverkop verliefd op de rebelse Isabelle, maar helaas toont zij geen interesse in hem. Onbegrepen ontvlucht San de realiteit. Daar wacht de onvoorspelbare Quichote hem op. Hij heeft een ingenieus plan om Isabelles hart te veroveren. Jeroen Willems is te zien als zowel de vader van San als de flamboyante Quichote.

Credits

Production Design
Sound Design
Productiebedrijf
Rinkel Film & TV
Vivi Film
Luna Blue Film
Elektrischer Schnellseher

Titel: Quixote's Island
Jaar: 2011
Duur : 1 uur, 40 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Focus: Gast van het Jaar
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still