Ga naar inhoud
Een geketende man wacht trillend op de bestraffing van zijn baas. Die stelt hem voor een duivels dilemma en levert hem vervolgens over aan een onverwachte, zo mogelijk nog gevaarlijker persoon.
Trillend wacht een geketende man in een verlaten, slecht verlichte loods op wat komen gaat. Zijn baas zal hem bestraffen voor zijn ontrouw, zoveel is duidelijk. Hoe, dat is de grote vraag. Wordt het een afrekening, de ultieme vergelding? Een busje met gewapende kerels nadert, de spanning stijgt. Uit zelfbehoud beslist de man over leven en dood. Daarmee tekent hij zijn daadwerkelijke vonnis, dat wordt uitgevoerd door iemand uit onverwachte hoek.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Visual Effects

Titel: Punishment
Jaar: 2009
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still