Ga naar inhoud
In vijf minuten ontvouwt zich in deze korte film een liefdesgeschiedenis op microformaat. Een oppasbeurt op de hond van de buurman verleidt Tara ertoe zich in te leven in de wereld van een hond.
In vijf minuten ontvouwt zich in Poot! een liefdesgeschiedenis op microformaat. Een oppasbeurt op de hond van de buurman (Tygo Gernandt) verleidt Tara (Eva Duijvestein) ertoe zich in te leven in de wereld van een hond. Het samen hijgen en achter ballen aanrennen schept een band, die Tara doet realiseren dat ze evenveel om de hond als om de buurman geeft. Bij terugkomst van het baasje heeft Tara bedacht hoe ze die genegenheid zal laten zien.

Credits

Production Design
Set geluid
Productiebedrijf
Sniper film
Distributie
Filmmuseum Distributie

Titel: Poot!
Jaar: 2004
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma, Panorama
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still