Ga naar inhoud
Dansfilm waarin een man, heen en weer geslingerd tussen de moderne en traditionele Afrikaanse wereld, zich afvraagt of hij zijn vrouw verloren heeft aan een onzichtbare, bovennatuurlijke plek.
Dansfilm waarin een Afrikaanse man koortsachtig zoekt naar zijn vrouw die spoorloos is verdwenen. Zijn deels in een bovennatuurlijke realiteit afspelende dwaaltocht ontvouwt zich als een road movie. Steeds blijft de man onverminderd verlangen naar zijn geliefde. Heen en weer geslingerd tussen het moderne en het traditionele Afrikaanse leven vraagt hij zich af of hij zijn geliefde wellicht verloren heeft aan een onzichtbare wereld.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Choreografie
Productiebedrijf
Family Affair Films

Titel: Point Taken - Son du Serpent
Jaar: 2015
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Panorama
Editie: NFF 2015

DansDramaKunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.