Ga naar inhoud
Stills

Pip Blom - You Don't Want This

Regie: Sara Elzinga
Videoclip van Pip Blom, waarin de frontvrouw van een indieband worstelt met het schrijven van een nieuwe song. Gefrustreerd werpt ze propjes notities in de prullenbak, waar opeens geluid uitkomt...
Frontvrouw Pip Blom zit aan haar bureau en ziet een versie van zichzelf en haar indieband op televisie met een energiek optreden. Maar Pip mist, tobbend boven haar notities voor een nieuw nummer, juist inspiratie en enthousiasme. Gefrustreerd werpt ze haar verfrommelde teksten in de prullenbak, waar meer muziek in zit dan men zou verwachten. Videoclip van de song You Don’t Want This, die speelt met kleuren, ruimtes en het imago en de inspiratie van muzikanten. Pip zoekt en vindt zichzelf.

Credits

Creative producer
Coproducent
Scenario
Muziek
Productiebedrijf
Sara Solutions Productions
Titel: Pip Blom - You Don't Want This
Jaar: 2021
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills