Ga naar inhoud
Wanneer de 74-jarige vader van een jonge vrouw onverwachts aankondigt dat hij met het leven wil stoppen, wordt ze gedwongen zijn laatste wens onder ogen te komen.

Als Iris (29) plotseling van haar vader Jan (74) te horen krijgt dat hij genoeg heeft van het leven en ermee wil stoppen, wordt ze gedwongen die volkomen onverwachte nieuwe realiteit onder ogen te zien. Terwijl de vastgelegde datum nadert, besluit Iris om van haar broers draaiboek af te wijken. Ze wil een antwoord op de enige vraag die er voor haar toe doet: waarom? Als haar vaders antwoord niet voldoet, zoekt ze haar eigen manier om met zijn laatste wens om te gaan.

Pink_Moon_70x100_LR (1)-1.jpg

Titel: Pink Moon
Jaar: 2022
Duur : 1 uur, 35 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2022

Gouden Kalf nominaties

Beste Film (2022)
Koji Nelissen
Beste Film (2022)
Derk-Jan Warrink
Beste Hoofdrol (2022)
Julia Akkermans

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills