Ga naar inhoud
Een spannende en grappige animatiefilm voor de allerkleinsten, gebaseerd op de personages van Mies Bouhuys en de tekeningen van Fiep Westendorp.
Een spannende en grappige animatiefilm voor de allerkleinsten, gebaseerd op de personages van Mies Bouhuys en de tekeningen van Fiep Westendorp. De twee katten Pim en Pom zijn beste vriendjes. Ze wonen in hetzelfde huis, bij hun baasje de Vrouw. Als de nichtjes Treesje en Sjaantje op bezoek komen, blijken zij stiekem een plan te bedenken om de katten te ontvoeren. Pim en Pom weten uit de handen van de hebzuchtige nichtjes te blijven, maar tijdens hun vlucht verdwalen ze op straat. Gaat het de kattenvriendjes lukken om hun baasje terug te vinden?

Titel: Pim & Pom Het Grote Avontuur
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 10 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Educatie PO, Educatie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still