Ga naar inhoud
Still

Passage

Regie: Paul van den Wildenberg
Fotogenieke zwart-witobservaties van een naamloze man die doelloos en eenzaam door een havengebied en over het strand dwaalt. Er hangt een Beckettiaanse leegte om hem heen.
Een naamloze man dwaalt doelloos en eenzaam door een havengebied. Na een dreigende opening overheerst de lome landerigheid van een dag aan het strand. Hij passeert imposante hefkranen, speelt met een kever en kijkt naar een opstijgende helikopter. Staat hij op het punt te vertrekken of is hij net aangekomen? Ingesloten door fotogenieke zwart-witobservaties en sferische klanken hangt er een soort Beckettiaanse leegte om hem heen.

Credits

Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Terrain Vague Film
Titel: Passage
Jaar: 2007
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2007
Hoofdprogramma

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still