Ga naar inhoud
Still

Paniek!

Regie: Joost Lieuwma, Daan Velsink
Tijdens een zomers uitstapje slaat bij Marja in de auto de paniek toe. Heeft ze het gas wel uitgedaan? Wat als er inbrekers komen? Haar angsten nemen in deze animatiekomedie steeds absurdere vormen aan.

De zon schijnt, het is een heerlijke dag voor een zomers uitstapje. Opgewekt gaat Marja op weg, maar in de auto wordt ze plotseling overvallen door paniekgedachten. Heeft ze het gas wel uitgedaan? De kraan dichtgedraaid? Oma niet buitengesloten? Wat als een inbreker een open raam aantreft? In deze fris getekende animatiekomedie nemen de denkbeeldige drama's steeds absurdere vormen aan. Is het echt allemaal verbeelding, of kan er toch nog een addertje onder het gras schuilen?


Credits

Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Stichting il Luster Films
Titel: Paniek!
Jaar: 2015
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016
DramaAnimatieHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.