Ga naar inhoud
Komedie over het verloop van de ontmoeting tussen de lompe Maurice en de dromerige en veel te beleefde Michael, die elkaar treffen vanwege de verkoop van een auto.


Komedie over het verloop van de ontmoeting tussen Maurice en Michael, die elkaar treffen vanwege de verkoop van een auto. Maurice is blank, hij draagt een keppel en heeft een gebrek aan goed fatsoen, wat hij zijn aandoening ADD verwijt. Michael is zwart, droomt van het hebben van een paard in plaats van een auto en is veel te beleefd. Het afgedwongen testritje mondt uit in een veel te lange reis, met een onverwachte afloop voor beide mannen.

Titel: Paardenkracht
Jaar: 2013
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2013

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still