Ga naar inhoud
Psychologische sciencefiction waarin een jonge vrouw die op een ruimtestation in aanbouw werkt, in aanraking komt met een buitenaardse levensvorm. Dat confronteert haar met haar verlangens en angsten.

Een jonge vrouw werkt op een ruimtestation. Onder barre werkomstandigheden hoort en ziet ze dingen die ze niet kan verklaren. Ze laat zich geruststellen dat alles normaal is, maar dan verschijnen er lijnen onder haar huid. Sciencefictionfilm legt de nadruk niet op techniek, maar op de psychologie van de hoofdpersoon, die op aarde niemand meer heeft. Het contact met een buitenaardse levensvorm confronteert haar met haar verlangens en angsten.


Titel: Orbit
Jaar: 2011
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still