Ga naar inhoud
Stills

Oogappels 4

Regie: Will Koopman
Nieuw seizoen van het succesvolle Oogappels. Vier gezinnen met puberende kinderen worstelen allemaal met de opvoeding in deze dramaserie.
Goed nieuws voor de fans! Puberleed en tobbende ouders in de razend populaire serie Oogappels die eindelijk het langverwachte vierde seizoen ingaat. De puberende kinderen kennen elkaar van een school in een middelgrote Nederlandse stad. De ouders hebben allemaal zo hun eigen opvattingen over opvoeden, maar soms leggen ze de lat te hoog. Voor zichzelf én voor hun kinderen. Met onder meer Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Ramsey Nasr, Jeroen Spitzenberger en Eva van der Gucht.
Titel: Oogappels 4
Jaar: 2022
Duur : 50 minuten
Categorie: Dramaserie
Editie: NFF 2022
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills