Deel uit een reeks korte televisiedrama's waarin de kijker oog in oog staat met een personage dat lijdt aan alledaags kleinmenselijk leed. Een man in een café vertelt het trieste relaas van zijn relatie.
Deel uit een reeks korte televisiedrama's waarin de kijker oog in oog staat met een personage dat lijdt aan alledaags kleinmenselijk leed. Nippend aan een borreltje vertelt een man in een café het trieste relaas van zijn relatie. Weemoedig herinnert hij zich de charismatische vrouw met wie hij reisde en vrijde. Nu alle spanning verdwenen is, ploeteren ze door in het huwelijk.

Credits

Producent
Scenario
Set geluid
Montage
Cast (hoofdrol)
Omroep
IKON TV

Titel: Oog in oog: Veel volk, weinig mensen
Jaar: 1993
Duur : 22 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Maria Goos
Editie: NFF 2003

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.