Ga naar inhoud
Een 39-jarige onderwijzeres wacht bij de telefoon op de uitslag van haar vruchtwateronderzoek. Ze denk aan mogelijke complicaties en de onzekerheid van het op de wereld zetten van een kind.
Deel van een serie televisiedrama's uitgezonden door de IKON. Een 39-jarige onderwijzeres wacht bij de telefoon op de uitslag van haar vruchtwateronderzoek. Ze probeert de geschiedenisschriftjes van haar leerlingen te corrigeren, maar haar gedachten dwalen steeds af. Met wisselende stemmingen denkt ze aan mogelijke complicaties en de onzekerheid van het op de wereld zetten van een kind.

Credits

Production Design
Set geluid
Montage
Cast (hoofdrol)
Omroep
IKON TV

Titel: Oog in oog - Breinaald in aquariumvis
Jaar: 1993
Duur : 24 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Heddy Honigmann
Editie: NFF 2000

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.