Ga naar inhoud
Als puber ligt de wereld aan je voeten. Helaas geldt dat niet voor Delilahs beste vriendin Melanie. Daarom besluit Delilah om Melanie te redden van haar depressie.
Tieners Delilah en Melanie zijn beste vriendinnen. Melanie is alles wat Delilah zou willen zijn en vice versa. Balancerend tussen jaloezie en diepe bewondering zijn de meisjes nu bijna volwassen en breekt er een tijd van pijnlijke scheiding aan. Delilah heeft grote dromen voor de toekomst. Melanie ziet geen toekomst. Hoewel de depressie van Melanie tijdens hun puberteit meer een grap dan een ziekte leek, neemt deze nu serieuze vorm aan. Delilah besluit Melanie te redden van deze onzichtbare vijand.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Visual Effects

Titel: Onze Straat '21 - Save It
Jaar: 2021
Duur : 46 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 1
Still 3
still 1.jpg
still 2.jpg