Ga naar inhoud
Buitenbeentje Odin is de veertienjarige zoon van Herman Brest, voorman van een extreemrechtse organisatie. Als Herman ernstige bedreigingen ontvangt, begint Odin te twijfelen aan zijn vaders denkbeelden.
De zachtaardige tiener Odin is de zoon van Herman Brest, de voorman van een extreemrechtse groepering. Nadat een toespraak van Herman viral is gegaan, ontvangt het gezin ernstige bedreigingen en raakt Odin op school in gevecht met de populaire Victor. Odin zit gevangen tussen twee werelden; als een paria op school en een belofte in zijn vaders steeds agressiever wordende groep. Hij wil loyaal blijven aan zijn vader, maar zijn ooit zo vertrouwde wereldbeeld begint te wankelen.

Titel: Onze Straat '21 - Othala
Jaar: 2021
Duur : 47 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still 1
Still 2