Ga naar inhoud
Absurdistische film waarin Van Dam kampt met een autoritaire baas die zijn toch al zo troosteloze leven tart met een nare opdracht. Thuis meet hij zijn bloeddruk en voert hij zijn geliefde schildpad.
In deze absurdistische film kampt Van Dam met een autoritaire baas die zijn toch al zo troosteloze leven tart met een naargeestige opdracht. Overal worden op elkaar gelijkende werknemers bespied door camera's die erop toezien dat men mysterieuze pillen slikt ('inname 85, 5b'). Thuis, in een kale jaren vijftig-woning, neemt Van Dam regelmatig zijn bloeddruk op en zorgt hij voor zijn enige maatje, een schildpad met al even treurige behuizing.

Titel: Only You
Jaar: 2009
Duur : 16 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Hoofdprogramma, NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still