Ga naar inhoud
Stills

Ongeschreven regels: Oh mijn tweet

Regie: Bo Hanna
Journalist Bo Hanna worstelt met de vraag of hij een tweet moet versturen. Hoe kwetsbaar kun je zijn op sociale media, hoe zal het worden opgepikt? Hij belt twee vriendinnen om raad.
Korte creatieve documentaire over de worsteling met dogma’s en social media. Journalist Bo Hanna brak met zijn orthodox-christelijke omgeving, maar voelt zich opnieuw vastzitten in een bubbel. Deze keer zijn het de social media die zijn bubbel voor een deel bepalen. Wat zijn de gevolgen als je iets tweet dat uitgesproken is? Hoeveel mensen kunnen zich tegen je keren? In twee telefoongesprekken bespreekt hij zijn angst en kwetsbaarheid. Langzaam neemt de camera je mee in zijn leven en zijn omgeving.

Credits

Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
VPRO
Omroep
VPRO
Postproductiebedrijf
FeverFilm
Titel: Ongeschreven regels: Oh mijn tweet
Jaar: 2022
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills