Ga naar inhoud
Stills

Ongeschreven regels: Coming In

Regie: Esmée van Loon
Voor wie kom je uit de kast? Doe je dat voor jezelf? Of eigenlijk voor de mensen om je heen? Verschillende queers bevragen de ongeschreven regels rond hun coming-out.
Wie heeft besloten dat uit de kast komen een overgangsritueel is voor niet-heteroseksuele mensen? En waarom hoeven hetero’s dat niet? Regisseur Esmée van Loon gaat op zoek naar een antwoord op de vraag voor wie we nou eigenlijk uit de kast komen. Doen we dat voor onszelf of voor de mensen om ons heen? En wie heeft die kast eigenlijk verzonnen? Jongeren vertellen openhartig over hun coming-out, en waarom ze het lastig blijven vinden.

Credits

Geluidsnabewerking
Montage
Productiebedrijf
VPRO
Omroep
VPRO
Titel: Ongeschreven regels: Coming In
Jaar: 2022
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills