Ga naar inhoud
De liefde tussen Thomas en Emma bevindt zich in een neerwaartse spiraal. Wanneer Emma besluit een paar maanden naar het buitenland te gaan, raakt Thomas in de ban van zijn angst haar te verliezen.

Ruige rockakkoorden vormen de opmaat naar de crisis waarin gitarist Thomas raakt wanneer zijn vriendin Emma een paar maanden naar het buitenland wil gaan. Hij raakt in de ban van de angst haar te verliezen. Met veel gevoel voor sfeer voert Michiel Rummens ons binnen in de benauwde schemerwereld van Thomas, die zijn greep op de werkelijkheid verliest. Op de avond van Emma's afscheidsfeest dreigt hij alles kapot te maken.

Titel: One Night Stand VII - Uit
Jaar: 2012
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still