Ga naar inhoud
Ingetogen drama over de tweestrijd van een succesvolle Kaapverdiaanse student geneeskunde in Rotterdam. Een mysterieuze Afrikaan herinnert hem aan een deel van zijn leven dat hij liever was vergeten.

In kalme, strakke, bijna documentair ogende beelden schetst Cabo de ambivalente wereld van de jonge, in Rotterdam wonende Kaapverdiaan Artur. Een ambitieuze student geneeskunde met een leuke Nederlandse vriendin - zo wil hij zijn. Maar dan komt op een dag in de bibliotheek een geheimzinnig glimlachende Afrikaan aan zijn tafel zitten, die een oplossing eist voor een netelig probleem. Artur moet een deel van zijn leven onder ogen zien dat hij liever was vergeten.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: One Night Stand VII - Cabo
Jaar: 2012
Duur : 46 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie, De Belofte
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still