Ga naar inhoud
Still

One Night Stand VII - Boy

Regie: Tami Ravid
Discreet maakt de illegale Boy huizen schoon. Door de dood van een opdrachtgever en een affaire met diens minnaar dreigt Boy de greep op zijn toch al onzekere bestaan te verliezen.
BOY ('hulpje') is een verhaal dat inzoomt op een onzichtbaar lid van onze samenleving, een illegale Filippijnse schoonmaker. Discreet maakt hij de huizen van zijn opdrachtgevers schoon. Voor de schrijver André, die zijn dagen in bed doorbrengt, betekent hij een van de weinige contacten met de buitenwereld. Het geld dat hij verdient, gaat naar zijn moeder in zijn geboorteland. Zijn vriend, een danser in een gayclub, kan ook wel wat geld gebruiken. Door de dood van André en een affaire met diens minnaar dreigt hij de greep op zijn toch al onzekere bestaan te verliezen.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: One Night Stand VII - Boy
Jaar: 2012
Duur : 48 minuten
Soort: Televisiedrama
Editie: NFF 2012
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still