Ga naar inhoud
Still

One Night Stand VII - Bowy is binnen

Regie: Aniëlle Webster
Vier vrienden, een openluchtfeest, een ramp. Een van van de vrienden komt om het leven, de anderen worden als held, slachtoffer of schoft gezien. Maar misschien is de werkelijkheid genuanceerder?

Vier vrienden bezoeken een openluchtfeest. In de rij voor de kassa raken ze elkaar kwijt. In de opeengepakte menigte ontstaat paniek en er voltrekt zich een ramp. Alles komt op scherp te staan: hun onderlinge verhoudingen, de manier waarop ze reageren en hoe ze eruit tevoorschijn komen. Een van de vrienden komt om het leven, de anderen worden als held, slachtoffer of schoft gezien. Maar misschien is de werkelijkheid genuanceerder?

Titel: One Night Stand VII - Bowy is binnen
Jaar: 2012
Duur : 48 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2012
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie De Belofte

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still