Ga naar inhoud
Still

One Night Stand VI - Nina Satana

Regie: Bram Schouw
Als op een school in Amsterdam nieuwkomer Mohammed wordt gepest door de bekakte ettertjes in zijn klas neemt buitenbeentje gothic Nina Satana het op voor de dichter in de dop.
Op een Amsterdamse school vol bekakte ettertjes neemt gothicmeisje Nina Satana het op voor nieuwkomer Mohammed. ‘Momo’ heeft echter zijn eigen methode om zich tegen de pestkoppen te verweren. De tegenstellingen tussen het verwende meisje uit IJburg en de moslim uit een schotelwijk verhinderen niet dat ze samen al snel ontdekken dat wie zichzelf blijft, niets te vrezen heeft. Naar een scenario van Urszula Antoniak (Nothing Personal).
Titel: One Night Stand VI - Nina Satana
Jaar: 2011
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still