Ga naar inhoud
Still

One Night Stand VI - Mijn Marko

Regie: Sara Verweij
De vijftienjarige Esmée leert via haar vriendin Ljilja de Bosniër Marko kennen. Ze wordt verliefd op hem. Al snel blijkt dat de lieve jongen ook een diepzwarte kant heeft. Esmée moet een keuze maken.
Vijftienjarige Esmée woont alleen met haar moeder, die uitsluitend aandacht voor haar nieuwe vriend heeft. Ze leert via haar expressieve vriendin Ljilja de kalme Bosnische Marko kennen en wordt verliefd op hem. Hij blijkt echter niet zo betrouwbaar als zij dacht. De uitzichtloze love story wordt verteld vanuit het standpunt van Esmée. Meegesleurd door de groep en haar gevoel voor Marko, komt ze in een situatie waarin ze hoe dan ook een keuze moet maken.


Credits

Set geluid
Productiebedrijf
The Film Kitchen
Omroep
NTR TV
VARA TV
VPRO TV
Titel: One Night Stand VI - Mijn Marko
Jaar: 2011
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still