Ga naar inhoud
Als een soldaat een dvd, gemaakt door een gesneuvelde pelotongenoot, komt afleveren bij diens ouders en tweelingzus, doorbreekt hun verdriet zijn ongemakkelijk volgehouden militaire vormelijkheid.

Als de soldaat Johnny een dvd, gemaakt door zijn in Afghanistan gesneuvelde pelotongenoot, komt afleveren bij diens ouders en tweelingzus, raakt hij op ongemakkelijke wijze betrokken bij hun rouwverwerking. Terwijl de camera met hem meeglijdt door de gangen van het sjieke Aerdenhoutse huis met zwembad en het buiten langzaam donker wordt, doorbreekt hun verdriet langzaam zijn militaire vormelijkheid.

Titel: One Night Stand VI - Met donker thuis
Jaar: 2011
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still