Als een soldaat een dvd, gemaakt door een gesneu­velde pelo­tongenoot, komt aflev­eren bij diens ouders en tweel­ingzus, door­breekt hun verdriet zijn onge­makke­lijk volge­houden mili­taire vormelijkheid.

Als de soldaat Johnny een dvd, gemaakt door zijn in Afghanistan gesneu­velde pelo­tongenoot, komt aflev­eren bij diens ouders en tweel­ingzus, raakt hij op onge­makke­lijke wijze betrokken bij hun rouwver­w­erking. Terwijl de camera met hem meeglijdt door de gangen van het sjieke Aerden­houtse huis met zwembad en het buiten langzaam donker wordt, door­breekt hun verdriet langzaam zijn mili­taire vormelijkheid.

Titel: One Night Stand VI - Met donker thuis
Jaar: 2011
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01