Ga naar inhoud
Perfectionistische pilote komt in een rolstoel terecht en grijpt een suf bootreisje aan om een einde aan haar waardeloze leven te maken, maar vrolijke vrijwilligers en eigenzinnige invaliden aan boord rijden haar steeds in de wielen.

Marta wilde pilote worden. Na een ongeluk is ze vanaf haar middel verlamd. Voor haar verjaardag krijgt ze een elektrische rolstoel en een suffe bootreis. Ze wil op de boot een einde aan haar leven maken, alleen verpesten haar reisgenoten het telkens. Marta krijgt onder andere te maken met een spastische aanbidder, een terminaal zieke Jehova’s getuige en een verlamde kapster, in deze zwarte komedie vol poep, braaksel, seks en onbeschaamde grappen.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
The Film Kitchen
Omroep
NTR TV
VARA TV
VPRO TV

Titel: One Night Stand VI - Lang zal ze leven
Jaar: 2011
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still
Still