Single play over een one night stand op het meest onverwachte moment, met je ex, als je relatie al ten einde is, aan de vooravond van je nieuwe huwelijk.
De nacht voor haar huwelijk heeft een vrouw een one night stand met haar ex. Ze wil niet maar blijkbaar moet het, denkt ze zelf. De volgende dag biecht ze het verhaal op tijdens de autorit naar de kerk aan haar aanstaande man. Het was belangrijk om te doen, want daarmee sloot ze een periode in haar leven af, vertelt ze. Tot haar verrassing valt haar bekentenis niet helemaal goed. De menigte bij de kerk wacht terwijl het bruidspaar ruzie maakt tussen de weilanden. Weet de bruid eigenlijk wel zeker dat ze met deze man wil trouwen? En weet hij wel zeker dat hij met haar wil trouwen? Hij zet haar uit de auto en rijdt weg. Dan volgt een over en weer van boosheid en spijt. Hij gaat op zoek naar haar, zij loopt bij gebrek aan beter maar weer naar haar ex. Die prompt ook vanwege die one night stand door zijn vriendin wordt verlaten. Een film over een one night stand op het meest onverwachte moment.

Titel: One Night Stand - Verdwaald
Jaar: 2004
Duur : 39 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma, Competitie
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still