Ga naar inhoud
Zonder veel dialoog wordt geschetst wat de anonimiteit van de stad doet met drie vrouwen die in hetzelfde pand wonen en worstelen met dezelfde problemen. Toch leven ze langs elkaar heen.
Tegen het decor van het hedendaagse Amsterdam wordt, zonder veel dialoog, geschetst wat de anonimiteit van de stad doet met drie vrouwen van verschillende leeftijden. Ze wonen in hetzelfde pand en worstelen zonder het van elkaar te weten met dezelfde problemen: eenzaamheid, moederschap, relaties, het onvermogen om gelukkig te zijn. Toch leven ze langs elkaar heen. Onderdeel van het project One Night Stand.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Montage

Titel: One Night Stand V - Verre vrienden
Jaar: 2010
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2010

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still