Ga naar inhoud
Still

One Night Stand V - Proces

Regie: Jenneke Boeijink
Aron heeft jaren gezeten voor een moord en probeert zijn leven nu weer op te pakken. Dan klopt de weduwe van het slachtoffer bij hem aan. Ze geeft lezingen over zinloos geweld en vraagt zijn hulp.
De jonge Aron heeft net zijn straf uitgezeten voor een moord. Hij probeert zijn leven in de maatschappij weer op te pakken als de weduwe van het slachtoffer bij hem aanklopt. Ze geeft lezingen over zinloos geweld en wil dat hij haar daarbij helpt. De twee lijken samen te werken, op elkaar te zijn aangewezen, maar staan eigenlijk tegenover elkaar. De thema's schuld, boete, spijt en wraak en vergeving houden elkaar in een stevige wurggreep.
Titel: One Night Stand V - Proces
Jaar: 2010
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2010
Jaaroverzicht Gouden Kalf+ NFF Debuut Competitie

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiefilm (2010)
Jenneke Boeijink

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still