Ga naar inhoud
Mama is dood. Het lijkt alsof alles voor Jura (11), haar kleine broertje en haar vader gewoon doorgaat, maar toch zit ergens het verdriet. Dan vindt Jura een kistje met cassettebandjes die mama heeft ingesproken.
Jura (11) neemt de telefoon aan. 'Nee, mama is er niet. Ze komt ook niet terug, ze is er gewoon niet meer.' Want hoe zeg je dat mama dood is? Papa doet nu de boodschappen, Jura en haar kleine broertje gaan naar school. Het lijkt of alles gewoon doorgaat, en toch zit ergens het verdriet. Dan vindt Jura een kistje met cassettebandjes die mama voor haar en haar broertje heeft ingesproken. Tot ze 21 zijn, voor iedere verjaardag één.

Titel: One Night Stand V - Mama
Jaar: 2010
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2010

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiefilm (2010)
Beri Shalmashi
Beste Televisiefilm (2010)
Sanne Vogel

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still