Ga naar inhoud
Still

One Night Stand V - Flysk

Regie: Albert Jan van Rees
Een liefdespaar begint een hotelletje op een eiland, maar het leven blijkt in deze absurdistische tragikomedie moeilijker dan gedacht. Wanneer de eerste gast zich aandient beraamt de vrouw een ontsnappingsplan.
Als je jong bent denk je dat het mooiste in het leven nog moet komen, maar voor je het weet ziet alles er heel anders uit. Een liefdespaar begint een hotelletje op een eilandje in zee. Hij wil alles heel precies in orde hebben, zij denkt daar anders over. Het kneuterige logement is in deze licht absurdistische tragikomedie al snel het toneel van explosieve ruzies. Wanneer de eerste gast zich aandient beraamt de vrouw een ontsnappingsplan.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: One Night Stand V - Flysk
Jaar: 2010
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2010
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still