Ga naar inhoud
Still

One Night Stand V - Biz (wij)

Regie: Janice Pierre
De pasgetrouwde Esin en Serkan proberen hun eigen leven in te richten, maar botsen daarin op Serkans ouders en de traditionele waarden van de Turkse gemeenschap die zij met zich meedragen.
Esin en Serkan zijn een pasgetrouwd Turks-Nederlands stel. Zij werkt als makelaar, hij is aan de slag in het bedrijf van zijn vader en samen hebben ze hun huisje in Amsterdam. Daar creëren ze hun eigen leven, in een klein luchtbelletje van intiem geluk. Serkans ouders die de traditionele waarden van de Turkse gemeenschap met zich meedragen, prikken echter door de bubbel heen. Hun liefde dreigt hieraan onderdoor te gaan.
Titel: One Night Stand V - Biz (wij)
Jaar: 2010
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2010
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still