Een Amsterdamse sjacheraar die altijd blut is, krijgt de kans veel geld te verdienen. Hij moet ene Marius afleveren in de haven, waar hem een afstraffing wacht. Maar Robbies geweten speelt al snel op.
De 34-jarige Robbie is een echte Amsterdamse sjacheraar die steevast blut is. En dus altijd in voor een illegaal, maar lucratief klusje. Op een dag krijgt hij de kans een grote smak geld te verdienen. Hij hoeft alleen maar ene Marius in de Amsterdamse haven af te leveren. Er staat Marius, zo beseft Robbie, een afstraffing te wachten en in de loop van hun samen doorgebrachte avond begint Robbies geweten hem parten te spelen.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design

Titel: One Night Stand IV - Barbosa
Jaar: 2009
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2009

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiefilm (2009)
Iván López Núñez

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.