Ga naar inhoud
Cor, afgekeurd voor de bouw, wordt taxichauffeur. Deze man van weinig woorden is bepaald geen sociaal figuur. Zijn vrouw ziet haar mans zelfvertrouwen echter groeien en voelt zich eenzaam.
Cor, afgekeurd voor de bouw, wordt taxichauffeur. In het begin heeft Cor, een man van weinig woorden, moeite met de harde taxiwereld. Toch begint het rijdende bestaan hem te bevallen. Een groep kakelende meiden, een hoogzwangere vrouw, een huilende man en een lastige klant; Cor gaat er steeds beter mee om, geniet er zelfs van. Hij hervindt zijn zelfvertrouwen, terwijl zijn vrouw hem almaar minder begrijpt en steeds eenzamer wordt.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: One Night Stand III - Taxi 656
Jaar: 2008
Duur : 39 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Hoofdprogramma, One Night Stand III
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still