Regelmaat. Daar voelt de geestelijk gehandicapte, 34-jarige Jos zich prettig bij. Hij woont bij zijn moeder, die hem begeleidt. Maar dan wordt zijn leven in de war geschopt, tot zijn grote paniek.
Regelmaat. Daar voelt de geestelijk gehandicapte 34-jarige Jos zich prettig bij. Hij woont bij zijn moeder. Met behulp van zijn aanwijzingenboekje - plassen, handen wassen, boekje lezen - kan hij zich redelijk staande houden, maar mama moet nog altijd z'n billen wassen. Op zijn verjaardag wordt zijn ordelijke leven in de war geschopt, tot zijn grote paniek. Wat kan hij eigenlijk helemaal zelf?

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: One Night Stand III - Ooit
Jaar: 2008
Duur : 39 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma, One Night Stand III
Editie: NFF 2008

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiefilm (2008)
Jaap van Heusden

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still