Ga naar inhoud
Still

One Night Stand III - Onder de tafel

Regie: Sacha Polak
In een afgelegen vakantiehuisje probeert een zoon zijn aan het korsakovsyndroom lijdende vader van de drank af te houden. Als vader toch naar de fles grijpt, neemt de zoon een radicaal besluit.
Jacob staat voor de zware taak zijn aan het korsakovsyndroom lijdende vader van de drank af te houden. In de hoop dat zijn vader zich weer iets zal herinneren, besluit hij met hem af te reizen naar het bungalowhuisje waar ze twintig jaar geleden een vakantie hebben doorgebracht. Het is tevergeefs. Als volstrekte vreemden brengen ze de dagen met elkaar door. Wanneer de vader toch naar de fles grijpt, neemt Jacob een radicaal besluit.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Titel: One Night Stand III - Onder de tafel
Jaar: 2008
Duur : 39 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2008
Hoofdprogramma One Night Stand III

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still