Het leven van een blank echtpaar (een gefrustreerd ex-voetbaltalent en zijn klagende vrouw) en hun dochtertje met het syndroom van Down verandert drastisch wanneer er plotseling een zwart baby'tje uit de lucht komt vallen.
Een ex-voetbaltalent zit ongeschoren zappend voor de tv. Zijn klagende vrouw doet de was. Hun dochtertje heeft het syndroom van Down en wordt op straat gepest. Maar er hangt iets absurds in de lucht: in de woonkamervloer zit een groot gat en het nieuws meldt een regen van brood. En dan valt plots een zwart baby'tje uit de hemel. Het leidt bij de blanke ouders tot vrees, maar ook tot hernieuwde hoop. Zoals de rapper zingt: 'Soms moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt.'

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Set geluid
Geluidsnabewerking
Mixage
Sound Design

Titel: One Night Stand III - Godenzoon
Jaar: 2008
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.