Ga naar inhoud
Beslissende dag in het leven van twee broers te Den Helder. De oudste komt uit de gevangenis, de jongste gaat de volgende dag op een vredesmissie. Hun wegen kruisen.
De stad Den Helder, op de kruin van de Kop van Noord-Holland, is het troosteloze decor van deze dubbele karakterstudie. Twee broers staan op een kruispunt in hun leven: de oudere komt na een geweldsdelict uit de gevangenis, de jongere gaat de volgende dag met de marine op een verre vredesmissie. Ze doden de tijd op verschillende plekken, waar hun wegen regelmatig kruisen. Beiden dragen een geheim bij zich, dat tot een catharsis leidt.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: One Night Stand III - Den Helder
Jaar: 2008
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma, One Night Stand III
Editie: NFF 2008

Gouden Kalf winnaar

Beste Televisiefilm (2008)
Jorien van Nes

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still