Ga naar inhoud
Stukje bij beetje wordt duidelijk hoe elk van de betrokkenen bij een gevecht in de Amsterdamse Kinkerstraat in de loop van die dag gefrustreerd is geraakt.
Een straatgevecht in de Kinkerstraat in Amsterdam. Iemand wordt in elkaar geschopt, een oudere vrouw bemoeit zich ermee, een klein meisje kijkt toe. In stukjes en beetjes, heen en weer schietend in de tijd, toont regisseur Simons wat elk van de betrokkenen eerder die dag heeft meegemaakt. Thuis, op school, in een shoarmazaak en bij het studentencorps; elkaar afwisselende verhalen waarbij frustratie telkens langzaam opbouwt.

Titel: One Night Stand II - Kinkerstraat
Jaar: 2006
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Competities: Gouden Kalf Competitie, Hoofdprogramma, One Night Stand II
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.