Ga naar inhoud
Still

One Night Stand II - De vogelaar

Regie: Ellen Blom
Johan worstelt met zijn exhibisionisme. Hoewel seks op de hoek van iedere straat te koop is, mag hij niet toegeven aan zijn behoefte om als potlootventer zijn mannelijkheid aan de wereld te tonen.
Johan heeft een geheim. Als vrouw en kinderen denken dat hij vogels gaat kijken in het bos, vertrekt Johan eigenlijk naar zijn geheime praatgroep voor exhibitionisten. Johan is een potloodventer. Hij worstelt erg met zijn probleem, al jaren probeert hij de neiging te onderdrukken. Dat valt hem zwaar, zeker in deze moderne tijden, waarin seks op alle straathoeken wordt uitgevent, en waarin bovendien zijn opgroeiende dochter ook al geen grenzen lijkt te kennen. Maar nu, gesteund door zijn lotgenoten, voelt hij dat de tijd is gekomen om er weer eens aan toe te geven. Met spanning leeft hij toe naar het moment dat hij zijn nieuwe regenjas open kan zwieren en een vrouw verbaasd kan doen staan van zijn mannelijkheid.
Titel: One Night Stand II - De vogelaar
Jaar: 2006
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2006
Hoofdprogramma One Night Stand II

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still